www.totalbodymd.com
Valuta:

Privacy verklaring

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de privacy van uw persoonlijke informatie te beschermen. Zij is van toepassing op alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich bij ons.
Welke informatie verzamelen wij?

De soorten persoonlijke gegevens die wij van u zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product wilt kopen uit deze website mag verzamelen we gegevens zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop relevant.
Zoals we wettelijk verplicht zijn om toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, zullen wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven om het verzamelen van alle informatie die ons voor het gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons vertellen wat anders.
Hoe verzamelen we informatie
We kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. Wij geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig is om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken velden in te vullen.
Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
meestal het verzamelen van uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Uw toegang tot onze website te vergemakkelijken, producten en diensten
2. Voor producten die u bij ons besteld leveren
3. Om u te informeren over onze producten en diensten
4. Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derde
Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan derden met het oog waarvoor de gegevens zijn verzameld of voor doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u te voorzien van een product dat u hebt gekocht. We betrekken derdecontractanten om diensten te verrichten voor ons, die ook de behandeling omvat persoonlijke gegevens hebben wij de aannemer. Bijvoorbeeld, momenteel met derden aannemers om:
1. Lever gekocht van deze website producten
2. Zorg voor een elektronische overschrijving, credit card processing-en aanverwante diensten rekening

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens

We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en wij zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen om te verzekeren alle informatie die wij over u nemen. Persoonlijke gegevens kunnen zowel elektronisch worden opgeslagen op onze computer systeem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filter om al onze elektronische informatie te beschermen.
Oplossen van uw zorgen

Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen reageren op uw vraag of klacht zo snel mogelijk.

Terug